best free css templates
Klima-technics


Zonnepanelen
goedkope electriciteit

Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan!

Klima-technics

Over zonnepanelen Lede

Zonnepanelen Lede is installateur van airco, warmtepompen, zonnepanelen en verwarming.
Wij helpen mensen te begeleiden in het maken van de juiste keuze voor de installatie van airco, warmtepompen, zonnepanelen en verwarming.

Dit met veel nadruk op vriendelijkheid, correcte afspraken, proper werk en een goede service achteraf.

Zonnepanelen Lede heeft reeds 20 jaar ervaring in de installatie techniek. 

Zonnepanelen (Lede) (ook photovoltaïsche of PV-installaties genoemd) zetten licht om in elektriciteit die u meteen kunt gebruiken.

Een installatie bestaat uit de zonnepanelen zelf, een montagesysteem om de panelen op het dak te plaatsen, bekabeling en minstens één omvormer die de opgewekte gelijkstroom omzet in bruikbare wisselstroom.

Na de omvormer moet een productiemeter of groenestroommeter worden geplaatst die de elektriciteit meet die de Zonnepanelen (Lede) opwekken. Op basis van deze meterstanden worden groenestroomcertificaten toegekend.

Na de productiemeting kan de opgewekte elektriciteit ter plaatse verbruikt worden door uw televisie, wasmachine, verlichting, …. Overtollige stroom wordt naar het net gestuurd.

’s Nachts, op donkere dagen of op momenten dat u veel verbruikt, gebruikt u indien nodig ook nog stroom van het net. De stroom die van en naar het net gaat, wordt gemeten door de facturatie- of injectiemeter. Deze teller draait terug wanneer uw Zonnepanelen (Lede) meer produceren dan u verbruikt

         

 Adres

    Speckaertstraat 53 
 9340 LedeContactgegevens

Email: pieter@klimatechnics.be
Telefoon +32 (0) 498/101 837 
BTW: BE 0872.443.635
www.zonnepanelenlede.be
www.klimatechnics.be

Plaatsen van  zonnepanelen in heel Oost-Vlaanderen en vooral in de regio Aalst, Erpe-Mere, Haaltert, Lede, Herzele.